Aceasta reteta este o delicioasa combinatie de gusturi si ...o poezie de culori. Simpla imagine vorbeste de la sine, iar prezentarea in stil sushi este menita sa sugereze delicatetea si simplitatea preparatului.
Ingrediente:
-200 gr somon fume
-crema de branza dulce
-ardei gras rosu si galben
-fasole verde fiarta
-spanac
-ceapa,usturoi
-ciuperci tocate
Somonul se lasa la marinat cu suc de lamaie cateva minute pana pregatiti umpluturile.
Mai intai faceti compozitia de spanac cu ciuperci. Caliti ceapa, adaugati spanacul fiert si tocat, usturoiul macinat si apoi ciupercile.Lasati sa se raceasca.
Amestecati cu crema de branza.
Aceasta este prima umplutura pentru rulourile de somon.
A doua umplutura este mai simpla. Doar asezati felia de somon, ungeti-o cu crema de branza, presarati piper si asezati 2 pastai, o fasie ardei gras rosu si una galbena. Rulati.
Taiati fiecare rulou in 4 pentru a obtine mini rolls.
Pofta buna!