vineri, 18 septembrie 2009

Cartofi la cuptor "Surprize"

Cartofii "Surprize" sunt o garnitura deosebita, care merita sa acompanieze un preparat festiv. In poza de mai sus este prezentata e reteta foarte fina si delicioasa (Pui "Pure Love"-denumirea este ilustrata prin cele doua culori ale preparatului, rosu si alb).
Cartofii "Surprize" se fac la cuptor si au un aspect deosebit datorita designului si un gust foarte bun, datorita condimentelor.

Ingrediente:
-cartofi albi mici (de preferat noi)
-ulei de masline
-usturoi
-unt (de preferat degresat)
-sare,piper

Macinati 3 catei de usturoi, amestecati cu sare si ulei de masline.

Taiati cartofii rondele. Taietura trebuie sa fie incompleta.

Puneti sosul de usturoi peste cartofi. Presarati si piper.

Peste fiecare cartof puneti o felie de unt.

Incingeti cuptorul la 200 grade si coaceti cartofii 10 minute. Apoi reduceti la 180 grade si coaceti pana se rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice preparat de carne, dar si doar cu salata, ca un preparat vegetarian.
Sunt deliciosi!
Pofta buna!