joi, 24 septembrie 2009

Pastrav la cuptor cu ciuperci si masline verzi

Pastravul la cuptor este o reteta lejera si delicioasa. Carnea deosebit de gustoasa a pastravului, bine condimentata si asezonata cu legume, reprezinta un adevarat regal culinar pentru toti cei carora le place sa manance, dar in acelasi timp au grija de sanatatea si silueta lor.

Ingrediente:
-2 pastravi
-ciuperci proaspete
-ulei de masline
-masline verzi
-usturoi
-ardei iute
-sare, piper, boia, oregano, condimente grill

Spalati pestii, condimentati-i. Ungeti o folie de aluminiu cu ulei, puneti pastravul, ciupercile tocate, maslinele, felii de usturoi si ardei iute.


Strangeti folia in forma de pachetel si dati la cuptorul incins la 180 grade.

Dupa 30 de minute sunt gata. Desfaceti pachetelele si adaugati rosii taiate decorativ pentru servire. Se poate stropi si cu suc de lamaie.

Pofta buna!