duminică, 18 octombrie 2009

Bruschette cu mozzarella si rosii ("Bruschette al pomodoro")

Iata o reteta simpla si delicioasa, pe care o puteti face fara prea multa cheltuiala. Bruschettele italiene sunt preparate din felii de paine mai veche, dar toppingurile si coacerea in cuptor le fac extraordinar de savuroase.

Ingrediente:
-paine veche de o zi (chifle, baghete,orice)
-ulei de masline
-oregano, busuioc, sare, piper
-mozzarella
-rosii pasate

Faceti un sos de rosii condimentat dupa gust.

Ungeti feliile de paine cu mult sos de rosii. Adaugati cubulete de mozzarella si introduceti tava in cuptorul incins la 200 de grade.

In aproximativ 10 minute sunt gata (mozzarella trebuie sa fie topita).

Asezati bruschettele pe un platou si stropiti-le cu ulei de masline aromatizat (ulei de masline amestecat cu oregano,busuioc, piper si sare). Delicios!
Pofta buna!

Daca v-a placut reteta, poate v-ar interesa si:

Penne la cuptor "Bella Italia"

Penne Arrabiata cu ciuperci

Pui cu sos italian

Picture 049 Picture 029 Picture 086