joi, 25 februarie 2010

Ficatei de pui cu masline verzi si rosii cherry

Ficateii de pui sunt foarte potriviti pentru cina, deoarece se prepara foarte rapid si sunt foarte gustosi. Reteta de azi va aduce o combinatie mediteraneeana de masline verzi, umplute cu migdale, si rosiile cherry, renumite pentru dulceata lor.

Ingrediente:
-un pachet de ficatei de pui proaspeti
-10-15 rosii cherry
-10 masline verzi umplute cu migdale (merg si cele simple)
-o lingura de sos de rosii picant(optional)
-100 ml rosii pasate
- o lingura ulei de malsine
-putin piper

Incingeti uleiul si adaugati ficateii spalati si scursi. Nu puneti sare, deoarece maslinele sunt deja sarate.

Acoperiti cu un capac si amestecati din cand in cand. In cateva minute sunt apoape gata. Adaugati sosul de rosii.

Adaugati rosiile cherry si maslinele verzi , puneti capacul si lasati sa mai dea cateva clocote. Daca vreti mai picant, adaugati si piper.

Se serveste cald. Este simplu si bun!

Pofta buna!