Ingrediente:
-rigatoni
-piept de pui depielitat si dezosat
-o lamaie
-o lingura de unt
-o lingura de ulei de masline
-100 ml vin alb sec
-100 ml smantana (de preferat lichida)
-100 ml smantana (de preferat lichida)
-1-2 catei de usturoi (optional)
-cascaval (am folosit o specialitate italiana Asiago)
-busuioc proaspat
-sare, piper, oregano uscat
Pregatiti sosul alb de lamaie. Incingeti uleiul, topiti untul.
Taiati puiul in fasii si adaugati-le in tigaie. Adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.
Puneti pastele in vase ceramice termorezistente, presarati branza Asiago din belsug si dati la cuptor. Se gratineaza la 200 de grade Celsius, in aproximativ 10 minute.
-cascaval (am folosit o specialitate italiana Asiago)
-busuioc proaspat
-sare, piper, oregano uscat
Pregatiti sosul alb de lamaie. Incingeti uleiul, topiti untul.
Taiati puiul in fasii si adaugati-le in tigaie. Adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.
Puneti pastele in vase ceramice termorezistente, presarati branza Asiago din belsug si dati la cuptor. Se gratineaza la 200 de grade Celsius, in aproximativ 10 minute.