marți, 13 aprilie 2010

Pui crocant si aromat cu salata de cartofi albastri si sos de branza

Puiul tras la tigaie cu ierburi aromatice si condimente picante este o reteta usoara pentru o cina rapida. Alaturi de o salata de cartofi albastri , cateva frunze verzi de salata si un sos de branza si ierburi aromatice, aveti un meniu colorat si apetisant.

Ingrediente:
-pipet de pui
-ierburi aromatice proaspete(marar, menta, oregano, patrunjel)
-sare, piper, boia
-3 catei de usturoi

Fierbeti pieptii de pui in apa cu sare timp de 10 minute. Apoi scoateti-i si presarati piper si boia peste ei.
Incingeti 3 linguri de ulei de masline, adaugati usturoiul macinat si caliti-l la foc mic.

Adaugati puiul taiat in fasii.

Caliti-l cateva minute, pana cand se rumeneste frumos.

Adaugati ierburile aromate tocate, amestecati bine si opriti focul.
Se serveste cu salata de cartofi (cartofi fierti taiati rondele cu sare, ulei si otet), cateva frunze verzi si un sos de crema de branza amestecata cu putina smantana si ierburi aromatice.

Pofta buna!