joi, 15 aprilie 2010

Tarta de fructe cu crema fina de mascarpone "Luxurious Fruit Tart"

Este momentul sa va oferiti o clipa de placere pura!...
O tarta crocanta cu parfum de mere coapte, aroma seducatoare de caise, racorite de o delicioasa crema de mascarpone cu straciatella de pere proaspete...
Daca nu stiati ce gust are Paradisul, atunci il veti afla gustand aceasta incredibila tarta. Si nu veti regreta nici o secunda, va garantez...
Intrucat aceasta tarta este cu totul speciala, atunci si decorul sau trebuia sa fie unul pe masura. Va ofer sa degustati o petala din aceasta tarta- trandafir, facuta special a va rafata.
Combinatia magica de fructe coapte, parfumate, cu aroma splendida de vara este pusa in valoare perfect de contrastul cu racoritoarea crema de mascarpone, delicata, cu o eleganta savoare de pere. Este un desert menit sa va aduca o raza de soare in viata voastra, este un mic rasfat pentru voi si pentru toti cei pe care ii iubiti!

Ingrediente:
-aluat de tarta
-3 mere golden foarte coapte si parfumate
-gem de caise
-o para
-o banana (optional)
-o cutie de mascarpone

Puneti aluatul in tava, intepati-l cu furculita in cateva locuri. Ungeti-l cu gem de caise.

Decojiti merele, stropiti-le cu zeama de lamaie (vor ramane albe, nu se vor oxida). Aranjati feliile de mar in forma de floare.

Dati tarta la cuptor la 180 de grade, cca. 30 de minute, pana cand se rumeneste.
Intre timp preparati crema. Amestecati mascarponele cu 3 linguri gem de caise (sau marmelada de portocale).

Adaugati para taiata cubulete. Amestecati. Cubuletele pot fi si mai mari, deoarece va fi incredibil de placut momentul cand le veti simti si isi vor elibera intreaga lor aroma, racoritoare si parfumata.

Lasati tarta coapta sa se raceasca.

Remarcati ca merele au ramas deschise la culoare. Efectul lamaii e garantat.

Decorati tarta racita cu crema de mascarpone.

Puteti sa decorati si cu felii de banane. Se potrivesc perfect cu aroma fructelor de vara din aceasta tarta.

Este un desert care spune :" Te vreau!"...
Pofta buna!