Vine vara, asa ca trebuie sa va adaptati dieta la noile conditii. Deci trebuie sa fie usoara, dar hranitoare, rapida si lejera, colorata si aromata. Daca va place pestele, atunci "uitati" el in cuptor vreo 20 de minute ( evident, dupa ce l-ati asezonat dupa pofta inimii), faceti o salata de legume proaspete si... gata cina.
Spalati fileul de somon, ungeti o tava cu putin ulie de masline si asezati fileul frumos in tava. Presarati sare, piper, ardei iute, menta proaspata tocata si putin busuioc proaspat (merge si din cel uscat, dar ierburile aromatice proaspete dau un plus de savoare). Stoarceti o lamaie peste somon, adaugati cateva felii de usturoi, putina apa si dati tava la cuptor la 180 de grade.
Cand e usor rumenit, este gata. Nu trebuie sa va mai spun ce arome minunate emana...
Se serveste cald, cu salata.
Pofta buna!