Ingrediente:
-2 fileuri proaspete de somon
-un catel de usturoi
-2 lingurite amestec provensal(rozmarin, cimbru,tarhon, maghiran, lavanda)
-ulei de masline
-o lamaie
-Garnitura: salata, cartofi , patrunjel
Incingeti 2 linguri de ulei de masline, adaugati un catel de usturoi strivit (pentru aromatizare) si fileurile de somon, presarate cu sare si condimente provensale.
Puneti capacul peste tigaie, lasati focul la mediu si prajiti somonul timp de 5 minute. Apoi il intoarceti pe partea cealalta si il mai lasati 3-5 minute (depinde cat de gros este fileul de peste).
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti cu ulei de masline si patrunjel. Acompaniati platoul cu o salata mixta.
Puteti sa-l serviti si cu salata de varza rosie, daca doriti un plus de culoare.
Stropiti fileurile de somon cu suc proaspat de lamaie si presarati o lingura de patrunjel tocat chiar inainte de servire.
Pofta buna!
-Garnitura: salata, cartofi , patrunjel
Incingeti 2 linguri de ulei de masline, adaugati un catel de usturoi strivit (pentru aromatizare) si fileurile de somon, presarate cu sare si condimente provensale.
Puneti capacul peste tigaie, lasati focul la mediu si prajiti somonul timp de 5 minute. Apoi il intoarceti pe partea cealalta si il mai lasati 3-5 minute (depinde cat de gros este fileul de peste).
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti cu ulei de masline si patrunjel. Acompaniati platoul cu o salata mixta.
Puteti sa-l serviti si cu salata de varza rosie, daca doriti un plus de culoare.
Stropiti fileurile de somon cu suc proaspat de lamaie si presarati o lingura de patrunjel tocat chiar inainte de servire.
Pofta buna!