![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=276/Picture~~~051.jpg)
Cornuletele cu rahat sunt un desert fin de post. Daca le veti face cu aluat fraged, veti obtine foarte rapid o multitudine de cornulete delicioase. Pentru toti cei care nu au timp, aceasta este o reteta ideala, pentru ca pot sa cumpere foile de aluat, iar coacerea dureaza aproximativ 10 minute.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=276/Picture~~~046.jpg)
Derulati foaia de aluat fraged. Taiati-o in triunghiuri radiare. Umpleti fiecare triunghi cu rahat (sau gem , nuca, etc) si rulati-l dinspre baza spre varf.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=276/Picture~~~047.jpg)
Coaceti-le pe hartie de copt, aproximativ 10 minute, la 220 de grade, pana cand se rumenesc frumos.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=276/Picture~~~048.jpg)
Se pudreaza cu zahar cat sunt fierbinti.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=276/Picture~~~050.jpg)
Se servesc dupa ce s-au racit.
Pofta buna!