luni, 18 octombrie 2010

Ciuperci umplute cu spanac si cascaval

Va pregatiti pentru o zi aniversara si nu mai stiti ce antreuri sa preparati? Atunci ce ati zice de niste delicioase ciupercute la cuptor, umplute cu spanac si cascaval.
Simple, fatoase, lejere si apetisante, ciupercutele-aperitiv pot fi vedetele platourilor voastre. Infigeti niste tepuse colorate in ele si veti vedea cum se "curata" platoul.

Ingrediente:
-o cutie de ciuperci proaspete champignon
-250 gr de spanac crud
-cateva felii de cascaval
-pt prepararea spanacului:o ceapa si jumatate de ceasca de suc de rosii sau o lingura pasta de rosii

Intai spalati bine spanacul. Caliti ceapa tocata marunt, apoi adaugati spanacul si inabusiti-l si pe el. In final adaugati pasta de rosii si lasati sa se lege bine sosul.

Cat timp se raceste spanacul, spalati si curatati ciupercile.

Apoi umpleti-le cu spanac.

In final, acoperiti-le cu cascaval.

Dati tava la cuptor la 180 de grade, maxim 20 de minute, pana cand isi elimina sucul si se rumeneste cascavalul.

Se servesc caldute sau reci.

Puteti sa le serviti pe frunze colorate de salata.

Cu tepuse colorate, vor fi atractia serii!

Pofta buna!