joi, 8 martie 2012

Cheesecake de ciocolata si fructe de padure (reteta vegetariana)

Cheesecake de ciocolata si fructe de padure (reteta vegetariana)

 
La multi ani de 8 martie tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne viziteaza! Va oferim in dar acest delicios desert vegetarian, plin de culoare , arome si nutrienti sanatosi, dar cu putine calorii, ideal pentru o dieta de post.
Cheesecake-ul se prepara in mai putinde 5 minute, are o crema decadenta de ciocolata, fina si matasoasa si este decorat cu fructe proaspete si aromate, un deliciu culinar irezistibil.
 
Ingrediente:
-160 gr crema de tofu tartinabila bio
-zmeura, capsuni, afine negre proaspete
-3-4 linguri cacao pudra bio
-2-3 linguri sirop bio de agave
-cateva picaturi de extract bio de vanilie de Bourbon 

 
Se amesteca pudra de cacao cu crema de tofu si siropul de agave. 
 

Puteti sa adaugati si extract de vanilie. 
 

Asezati crema intr-un inel de patiserie.

 Decorati cu fructe. 
 

 Scoateti cu grija inelul. 
 

 
 Decorati pe margini cu jumatati de felii de capsuni proaspete.
 

  Se poate servi imediat sau se introduce la frigider pana in momentul servirii. 
 

Pofta buna!