Rulouri de piept de rata afumat cu crema de branza, smochine si nuci
Un antreu foarte elegant, o combinatie frantuzeasca tipica, piept de rata afumat, crema de branza , smochine uscate si nuci. Simplu, dar rafinat si de efect. O reteta ideala pentru petreceri.
Se amesteca crema de branza cu nuci usor coapte si tocate fin (se coc pentru a le intensifica aroma). Se toaca marunt 2 smochine uscate si se adauga in crema de branza. Se presara putin piper si se stropeste cu o lingura de ulei de nuca (optional). Se amesteca bine, sa rezulte o crema de branza omogena.
Feliile fine si fragede de piept de rata afumat vor avea o companie foarte placuta si interesanta. Puneti o jumatate de lingurita pe fiecare felie de piept de rata si rulati. Asezati rulourile pe un platou.
Decorati platoul cu nuci.
Foarte gustoase. O combinatie chic, fina si seducatoare, exact ce te astepti de la o reteta frantuzeasca.
Evident, se acompaniaza cu vin rosu sau roze.
Bon appetit!