Salata de cartofi noi este ideala pentru un meniu vegetarian de primavara. Delicioasa si foarte hranitoare, aceasta salata va aduce atat arome imbietoare, cat si prospetimea primaverii.
Ingrediente;
-cativa cartofi noi (bio) fierti in coaja
-ulei de masline extravirgin
-cateva ridichi
-boia dulce si iute
-sare marina si piper
-o ceapa mica sau 2 fire de ceapa verde
-patrunjel verde
-o lamaie
Cartofii fierti se taie felii si se trag la tigaie in foarte putin ulei de masline, cateva minute. Daca sunt cartofi bio, netratati, pastrati si coaja. Apoi se aseaza pe farfurie , se presara cu sare, piper, boia. Adaugati rondele proaspete de ridichi si ceapa. Stropiti cu suc de lamaie. Presarati patrunjel tocat (daca doriti mai aromata salata, adaugati si oregano si busuioc proaspete , tocate). Decorati cu o felie de lamaie si serviti imediat.
Inainte de servire, stropiti cu inca putin ulei de masline extravirgin...Delicios, simplu si extrem de rapid!
Pofta buna!